Ce e pretmic.com?!

Prin august (2010) un prieten mi-a dat o idee despre cum as putea sa castig niste bani… sa nu mai fiu nevoit ca, de fiecare data cand ies in oras, sa cer bani parintilor pentru bere, tigari sau orice altceva am chef la ora respectiva. Am 28 de ani, ce naiba…e jenant!

Ideea e urmatoarea…se cheama marketing afiliat. Mai pe intelesul tuturor… Iti faci un site…promovezi magazinul X si produsele acestuia si primesti comision Y, de fiecare data cand cineva cumpara ORICE produs de la magazinul X, obligatoriu prin intermediul site-ul tau. Exemplu: intru pe pretmic.com, vad un produs care imi place si vreau sa-l cumpar (sa zicem un mouse care costa 10 lei)… intru pe site-ul dealer-ului prin intermediul link-ului de afiliat (care se afla la jumatatea fiecarui aiticol, colorat in rosu, verde si albastru)…bun…sunt pe site-ul dealer-ului si vreau sa cumpar acel mouse…intre timp, imi “sare” in ochi (sa zicem:D) un desktop AlienWare, care costa cam 5000 € si il cumpar…chiar daca pe site-ul pretmic.com acest produs nu exista, propietarul acestuia (eu) isi ia comisionul.

Pe la jumatatea lunii august s-a “nascut” site-ul pretmic.com. Multi (competitia) se vor intreba: “Si cand moare?”…raspuns: “Odata cu mine”. Nu e mult…dar e ceva. Tinand cont de “imprejurari”, eu zic ca arata bine (subiectiv fiind). Pe orice site, cel mai mult conteaza calitatea continutului, dar uneori conteaza si cantitatea. Insa…pe site-urile mele nu veti vedea NICIODATA cantitate, motivul fiind unul mai mult decat intemeiat. Datorita acestui lucru, voi incerca sa dau un “aer” (cat mai) unic fiecarui articol.