Cine sunt?!

Ei bine…Sunt o persoana ca oricare alta…cu idealuri, cu vise, cu sperante… Singura modalitate prin care fac nota discordanta, comparativ cu majoritatea persoanelor pe le cunosc, este ca nu voi renunta Niciodata la lucrurile si persoanele in care cred si faptul ca sunt paralizat. Si nu spun asta pentru a va starni compasiunea. Este o chestie care face parte din viata mea. Asa cum altii spun: “sunt student la facultatea X” sau “lucrez in locul Y”, asa spun si eu: “sunt paralizat – si nu imi (mai) este rusine de asta.

Scopul si durata vizitei…

Asa cum ii spuneam unui prieten zilele trecute… Nu mi-am deschis un blog pentru a-mi scrie (toate:D) frustrarile. Nu! Am facut acest lucru pentru a-mi mai ocupa putin timpul (mult) liber. Apropo…v-am spus ca am 28 de ani si ca ma cheama Claudiu Bita? Probabil ca nu… Locuiesc in Zimnicea, jud. Teleorman (la vreo 140 km de Bucuresti).

Cum scriu pe blog…

In cazul in care nu ati citit sectiunea “Despre mine” de pe celalalt site, va voi explica cum, o persoana paralizata de la piept in jos, poate scrie articole pe site-ul de afilieri si pe blog-ul personal. Simplu…cu ajutorul tehnologiei. Pe “piata” exista cateva programe de recunoastere a vocii, dar cel mai complet (si care mi se potriveste ca o manusa) mi se pare ca este Dragon Naturally Speaking. Ar fi fost mult mai util daca ar fi avut implementata si limba romana. Din pacate, nu o are si va trebui sa ne multumim (doar) cu engleza, italiana, spaniola, germana si franceza. Acesta este motivul pentru care nu pot scrie cu diacritice.

Mama Omida…

Nu stiu ce va fi pe viitor…stiu doar ca vreau sa dezvolt, cat mai mult cele 2 proiecte la care lucrez. Daca vreti sau credeti ca ma puteti ajuta cu ceva (orice), sau vreti, pur si simplu, sa vorbim, adaugati-ma in lista voastra de messenger.