“Noul” carucior s-a cam stricat

Mda… Peste cam o luna se implinesc 3 ani de cand am “noul” carucior (l-am cumparat secondhand). Acum 2-3 luni a inceput sa dea semne de oboseala (o eroare pe ecranul telecomenzii). De multe ori disparea dupa 2-3 secunde, iar in alte dati deconectam cablul telecomenzii si dupa reconectare totul mergea ca uns. Credeam ca e un contact imperfect…

Credeam prost… Pana m-am externat (acum 2 saptamani, pe 16 noiembrie), cand nu a mai vrut sa mearga deloc. In ce sens? Nu mai functioneaza nici un piston. Caruciorul are 4 pistoane: 2 la pedale, unul sub sezut si unul la spatar. Practic, se transforma intr-un pat (de o persoana, din pacate – vezi poze aici). In, schimb, pot sa ma deplasez cu el. Si din moment ce m-am invatat sa-i ajustez pozitia in functie de terenul pe care stau/ma deplasez, va dati seama ca acum imi este foarte greu.

Dar lucrurile nu vor ramane asa… Un modul electronic este responsabil cu miscarea pistoanelor. Modul care s-a defectat. Noroc ca cei care il fabrica (si repara) au sediu si in Anglia (pe langa Taiwan si USA). Asa ca modulul respectiv va pleca peste 2 zile intr-o calatorie peste Canalul Manecii. Daca nu vor reusi sa-l repare, trebuie sa cumpar altul. Alti bani, alta destractie… Ca sa fie bine, sa nu fie rau… Stiti ce zic, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *